torstaina, heinäkuuta 09, 2009

Watchmen

Piti vielä kirjoitaa toinenkin kirjoitus, koska näin muutama tunti sitten elokuvan nimeltä Watchmen. Arvostelu-asteikkoani on tunnetusti aikamoinen läjä sukupuolielimiä, joita annan jokaiselle elokuvalle ainaisten tähtien sijaan - koska hei! kukapa nyt ei kunnon hilloviivasta tykkäisi?! Watchmen oli mielestäni ihan kelpo elokuva niille, jotka tykkäävät erikoistehosteista, muttei niille, jotka haluaisivat kunnollisen tarinan. Äskeinen on vain oma mielipiteeni, mutta ilman hyviä näyttelijöitä ja erikositehosteita kyseinen leffa olisi jäänyt melko löysäksi. Arvosanaksi napakka seitsemän vaginaa. (Näin ohimennen: elokuva nimeltä Igor saa myös seitsemän vaginaa.)

Asiaan! Viime kirjoituksen Alex Jones (perhana, että alkaa tympiä koko jätkä!) on jostain syystä (uskokaa tai älkää, mutta Vapaamuurari/Illuminatium-systeemeistä tietenkin) ottanut asiakseen arvioida tämän elokuvan. Jones sanoo kummallisesti jo arvostelun alussa: "Itse en ole lukenut juurikaan sarjakuvia, koska olen aina ollut vakavampi ... tutkinut historiaa... " ja plää plää! Jones hakee inspiraatioin arvosteluunsa esimerkiksi alkuperäisen Watchmenin tekijän Alan Mooren taustoista (vapaamuurari), mutta lukemalla Jonesin arvioivideoiden kommentteja ja kuuntelemalla kuinka sekavia Jones puhuu, saa käsityksen kuinka Jones näkee salaliiton vaikka banaaninkuoressa.

Seuraavat linkit vievät kyseisiin videoihin, mutta varoituksena sanon, että videot sisältävät spoilereita. Kantsii kattoa ensin elokuva, koska Jones lässyttää suurinpiirtein koko juonen.

Alex Jones Watchmen Review and Analysis 1 of 4
Alex Jones Watchmen Review and Analysis 2 of 4
Alex Jones Watchmen Review and Analysis 3 of 4
Alex Jones Watchmen Review and Analysis 4 of 4

***


Tämä pätkä X-Filesin jatkosarjasta (spinoffista) esittää aika näppärän ennusteen tulevaisuuteen. Mitähän tästäkin pitäisi ajatella? Noh, vapaamuurarit tilas iskun pyramidien huipulta ja lähettivät tiedot kaiken näkevän silmän kautta ympäri maailmaa! Näin meitä taas huiputetaan! :P

***


Malin Akermanin perään kuolaaville vielä pari linkkiä!

Promokuva!
Vilautus!

0 kommenttia: