keskiviikkona, kesäkuuta 03, 2009

Sitä sun tätä...

Salattujen Elämien päätösjakso sai aikaan paljon älämölöä iltapäivälehdissä, mutta siitä kirjoiteltiin myös blogeissa. Esimerkiksi nimimerkki Ixdu kuulostaa blogissaan melko järkyttyneeltä, mutta keskittyy sitten kirjoituksen loppu-osassa kuitenkin suoriksi föönattuihin hiuksiinsa. Minäkun luulin, että minulla on lyhyt keskittymiskyky. ;) Mut kaikkea hyvää toivotan myös Ixdulle ja kaikille hänen kirjoitustaan kommentoineille.

***


E3 messuilla on esitelty uutta Forza Motorsports 3 autopeliä. Itse kakkosta fanittaneena ja jonkin verran pelanneena katsoin innolla trailereita (esimerkit 1 ja 2). Mukavaa oli huomata, että myös musat on saatu kohdilleen - ykkös esimerkissä soi bändi toiselta puolelta maapalloa, upea, mahtava, PENDULUM! Kappalehan on tietenkin Showdown. Kirjoittelin itsekkin kyseisestä bändistä viimevuonna tässä.

***


Laitoin muutaman kuvan viime kirjoituksessa esille tulleista vesivahingoista. Kuvia on yhteensä neljä kappaletta ja ne on otettu kännykällä, joten laatu ei ole paras mahdollinen. Kuvat löytyvät täältä.

2 kommenttia:

Iines kirjoitti...

heh heh, mikäs tää mahtaa olla?

RHN kirjoitti...

Morjens.

Niin, selailin aikani kuluksi blogeja. Sinun blogillasi näytti olevan paljon lukijoita ja Salkkarien päätösjakso oli myös kivasti mediassa esillä.

Hauskaa kesää! :)