keskiviikkona, kesäkuuta 10, 2009

Hyviä uutisia

Osallistuin tässä taannoin Veikkauksen kilpailuun nimeltä "Vedonlyönnin SM-kisa" tai jotain sen suuntaista. Lopputulokseni ei ollut kovinkaan mairitteleva, mutta onni lykästi ilmeisesti jonkinlaisessa arvonnassa, koska tänään postilaatikkoon oli tipahtanut paketti Veikkaukselta. Paketissa oli sisällä kaksi sinistä t-paitaa, joissa toisessa oli teksti "Ryntäätkö?" ja toisessa "Haluatko pusun?". Paketissa oli myös a4:sen kokoinen lappu, jossa luki seuraavasti: "Kelpo vedonlyöjä. Olet sikäli hyvässä vedossa, että olet ansainnut onnittelufanfaarit. Olet voittanut t-paidan Vedonlyönnin SM-kisan tiimellyksessä. Vedä paita päällesi ja nauti sen vetovoimasta. Onnea tuleviinkin vetoihin, Veikkaus oy."

Toisena hyvänä uutisena haluaisin kertoa, että vesivahinkojen aiheuttaja (astianpesukone) on nyt korjattu ja katon jälkien pitäisi kadota lähipäivien aikana - joskin tossa keittiössä näyttäisi vielä olevan aivan saman kokoinen läiskä, kuin pari päivää sittenkin oli. Katon lisäksi vesi teki temppunsa myös Xbox 360-konsolilleni, nimittäin vesitippa tipahti juuri muuntajaan, joka puolestaan aiheutti salamia (ei sitä maggaraa!) ja savua. Hyvä puoli on kuitenkin se, että konsolin korvaaminen saatiin sovittua nopeasti ja melko vaivattomasti - nyt odottelenkin Microsoftilta pakettia.

Vielä loppuun pieniä uutisia: sisko tulee pian Pariisista tuliaisien kanssa, Detroit Red Wingseillä on mahdollisuus ratkaistu Stanley Cup tänä yönä, ja lisäksi viikonlopun aikana järjestetyiltä polttareilta on selvitty hengissä! :)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...

Kiva kuulla hyviä uutisia! Punasiivet ei sit onnistunu, mutta luulisin, että pääset lauantaiaamuna juhlimaan Stanley Cupia 7:nnen finaalin jälkeen.

Toivottavasti Microsoftilta tulee pian uusi muuntaja ja konsolipelit pääsevät jatkumaan entistä kovemmalla sykkeellä.

Itsekin voitin pari vuotta sitten samaisessa vedonlyöntikisassa paidan. Mun paidassa on teksti "Olen susi Lampardin vaatteissa" ja sehän sopii Chelsean kannattajalle. :)