maanantaina, toukokuuta 11, 2009

Vähän vaille kolmen uutiset - hyvää iltaa! (osa2)

Ankkurina jälleen RHN. Uutisten ensimmäinen osa täältä.

Kotimaa
Nettiaika ei ole täysin pysäyttänyt kirjeiden käyttöä. Esimerkiksi kirjekavereita on vielä olemassa. Me täällä Asema 69:n uutistoimituksessa tutkimme mikä olisi hyvä kirjekaveri toimittajallemme. Useiden miljoonien vaihtoehtojen joukosta valitsimme parhaan, eli henkilön nimeltä Angela Roberson. Jos lukijat kiinnostuivat myös Angelasta, niin voitte tutustua häneen tarkemmin hänen profiilinsa kautta.

Ulkomailta
MIT käyttää ilmeisesti tätä nykyä Pythonia Schemen sijaan (lähde). No joo, sitten tärkeämpiin asioihin: käynti tässä veskissä parantaa aina miehen mieltä!

Talous
Talouden alamäen kiihtyessä on hyvä muistaa välillä vähän relata ja kuunnella vaikka musiikkia. Täältä löydät talouteen liittyviä biisejä ja musiikkivideoita, joilla pääset alkuun. Asema 69:n uutistoimistus antaa säästämisvinkin, joka toimii parhaiten parisuhteessa eläville lukijoille.

Urheilu
Jääkiekon jenkkiliigassa NHL:ssä jatkuvat playoffpelit, mutta joskus valmentajat vaativat pelaajiltaan liikoja. Niin kävi myös puollustajalegenda Cheliokselle, jonka valmentaja esiintyi myöhemmin myös elokuvissa. Nettiin levinnyttä materiaalia täältä.

Sää
Varmoilta ja varmistetuilta lähteiltä (lähde1 ja lähde2) saatujen tietojen mukaan lähipäivien sää on lyhyitä hameita ja isoja rintoja. Oulunläänissä vesikuuroja!

Loppukevennys
Onko sinulle koskaan tapahtunut jotain noloa kommellusta, joka olisi vielä onnistuttu tallentamaan nettiin? Jos on, niin suurella todennäköisyydellä videosi löytyy myös "Play him/her off, keyboard cat" hupailuista. Lisätietoja täältä. Vielä tässä ohimennen: Asema69:n uutistoimituksen suosikki on pätkä, jossa esiintyy myös Chuck!

0 kommenttia: