sunnuntaina, kesäkuuta 21, 2009

Juhannus 2009

Näin se alkaa juhannus ollu lopussa. Keskikesän juhlinta oli minulla ylimmillään eilen, kun olin kavereiden kanssa grillaamassa, saunomassa ja kaljottelemassa - elikkäs normaaliin Suomalaiseen tyyliin.

Tänään sitten olin kuskina eräälle sukulaiselleni, jonka kanssa käytiin eräässä kuppilassa matkanvarrella. Baaritiskillä oli eräs epämääräisen näköinen tyyppi, joka väitteli jokaisen asiakkaan kanssa yrittäen haastaa riitaa. Jossain vaiheessa tämä samainen kaveri kertoi baarimikolle olevansa alkoholin ja huumeiden (muistaakseni kokaiini mainittiin) sekakäyttäjä.

Itsekkin kävin tämän tyypin luona juttelemassa, kun tarvin rikkoa rahaa (2€ kolikko kahdeksi ykköseksi, jos nyt tarkkoja ollaan). Annettuani kakkosen sain kivasti takaisin yhden euron kolikon ja yhden 20 sentin kolikon(?). Huomautin kyseisestä asiasta, johon sain vastauksen "Nooh, mä maksan sulla sen 50 senttisen sitten myöhemmin." Mä vilkaisin tyypin tatuointeja ja muistin riidanhaastamispuheet, joten annoin tilanteen olla ja kävelin pois.

Syy miksi kirjoitan tästä asiasta on seuraava: 1. alkaako suomalaisissa kaupungeissakin olla niitä "huonompia alueita" 2. miten Sinä arvon lukijani olisit kyseissä tilanteessa reagoinut?

***


Kohta blogini laskurin käynnistämisestä on kulunut pari vuotta ja kävijämäärä on on pian kolme tuhatta. Laskuri on siis käynnistetty 21.7.2008 kello 2200. Kävijöitä on siis melko vähän ja minulta onkin muutamaan otteeseen kysytty miksi kirjoittelen tätä blogiani. Itse asiassa olen huomannut muutamia hyviä pointteja blogini lopettamiseksi, mutta katsellaan nyt vielä - etenkin kun olen vielä jaksanut näitä löpinöitäni kirjoitella.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä siihen tatuoituun tyyppiin tulee, niin itse en varmaankaan olisi lähtenyt edes vaihtamaan rahaa tyypin kanssa saatikka sitten kinastelemaan 80 centin takia... Mutta erikoinen kaveri kaiken kaikkiaan.

Blogissa puolestaan tärkeintä ei ole lukeminen vaan kirjoittaminen, vaikka kyllä ainakin täällä Tampereella on seurattu mielenkiinnolla vesivahingon etenemistä ynnä muita arkisia sattumuksia. Eli jos bloginpito maistuu, niin miksipä lopettaa. Voi olla opinnoissakin hyötyä kirjoitusrutiinista.

t: Maisteri

RHN kirjoitti...

Kieltämättä tyyppi oli aika sekaisin. Piti vielä samalla miettiä, että mitäs jos se alkaa kähinöimään mun kanssa. Meinaan, kun sukulaiseni sanoi just autossa tuntevansa yhden sun toisenkin kovan tappelijan. Väkivalta ja sen uhka on jotenkin mahtavaa tietyissä piireissä, joihin en halua kuulua.

En tiedä miten blogiin kirjoittaminen voi hyödyntää opintoitani? Tämänkin ajan voisin tehdä jotain järkevämpää, koska (nykyaikaan) pitää olla niin hiton tehokas koko ajan. Eiköhän jatkon päättäminen selviä pian.