tiistaina, toukokuuta 19, 2009

Ihmiset on aika erikoisia

Tämä kirjoitus on omistettu ihmisille, joissa on jotain erikoista. Asia tuli mieleen, kun katselin Liverpoolin veteraanipuollustaja Hyypiän läksiäismatsia. Olkoon siis Hyypiä ensimmäinen mainitsemani henkilö.

Hyypiä on tehnyt vakuuttavaa työtä Liverpoolin ja etenkin suomalaisen jalkapallokulttuurin puolesta. Itse en oikein tahdo muistaa, kun Hyypiä tuli Pooliin - valitettavasti. Sittemmin olen seurannut Hyypiän (ja samalla tietenkin Liverpoolin) edistymistä.

Hyypiän jälkeen hieman naiskauneuden arvostusta, jota tässä kirjoituksessa arvostaa Anna Safroncik. Safroncikin näköisiä naisia ei Suomesta löydä, mutta onneksi tässä maailmassa voi vapaasti muuttaa Italiaan Safroncikaa väijymään. Vaikka kauneus onkin katsojan silmässä, niin Safroncikan ulkonäössä on nähtävillä kaikki klassisen kauneuden perusteet. Liikkuvaa kuvaa etsivät voivat kuolata vaikka tätä kautta tai katsella TV2:selta Ihanan Elisan tytärtä.

Kolmas ja viimeinen (negatiivinen)maininta menee Sonyn pomo Michael Lyntonille, joka väläytti älykkyyttään kommentoimalla internettiä seuraavalla tavalla: "Internetistä ei ole tullut mitään hyvää". Kommentin julkaisi DigiToday viime maanantaina. Lynton voisi minun puolestani painua hiiteen johtohommista, koska hänellä ei ole mitään käsitystä kehityksestä ja katselee maailmaa vain rahanhimoisten silmin.

***


Lopuksi vinkkinä naisille, joilla on yksinäinen olo. Mahtava The OhMiBod! Kuten nettisivutkin jo lupaavat: "Simply plug OhMiBod into your iPod® or any music player and it automatically vibrates to the rhythm and intensity of the music. Let your body feel the vibrations as you get down with your favorite tunes." Miehet voi sillä välin vilkuilla Katrina Bowdenin kroppaa. Uulalaa! ;)

***


Seuraavassa postauksessa jälleen filosofiaa, noin niinkuin ihan varoituksen omaisesti ilmoitan.

0 kommenttia: