lauantaina, toukokuuta 16, 2009

Ei mitään järkevää, joten ohita rauhassa...

1. Joskus joku jossain kysyi, että mitä musaa ja bändejä olet viimeaikoina kuunnellut. Frank Sinatran parhaita olen kuunnellut autossa. Etenkin "My Way" kipale on mieluinen, mutta myös "I've Got You Under My Skin" on hyvä. Kotona olen kuunnellut muunmuassa Toolia, Heaven Shall Burnia, Bob Marleyta ja Megadethia. Uudeksi suosikiksi on kuitenkin nousemassa bändi nimeltä Bloodsimple (suosikkibiisi "Dark Helmet"), vaikka soittaakin melko teiniangstimusaa. Tällä hetkellä kuulokkeista kuuluu The Sorrow kappaleellaan Elegy/The Dagger Thrust.

2. Golfkausi on avattu harjoittelun muodossa. Kentille (talvireikiä) pelaamaan olisi suunnitteilla mennä lähipäivien aikana. Tavoitteeksi asetan tälle kaudelle tasoituksen tiputtamisen ja tekniikan parantamisen. Molemmissa tavoitteissa riittää hitosti tekemistä, mutta molemmat ovat täysin mahdollisia. Uusia mailaostoksia ei tälle vuodelle tule, mutta kenkäpuolella saattaa tilanne olla toinen. Kengät tosin maksavat aika paljon, joten pitää harkita tarkoin.

3. Meppivaalisotkuun on ottanut kantaa nyt myös Tampereen yliopiston politiikan tutkimuksen laitoksen johtaja Heikki Paloheimo, joka sanoo Kalevassa esimerkiksi seuraavaa: "Jos valtaenemmistö olisi sitä mieltä, että kansanedustajan ei sovi lähteä eurovaaleihin, järjestelmää olisi syytä pohtia muutettavaksi." Paloheimo ottaa siis kantaa tutkimukseen, jossa tutkitaan pitäisikö nykyisten kansanedustajien olla ehdolla Europarlamenttiin.

4. Lopuksi vinkki Wii-pelikonsolin omistajille. Peli nimeltä Muscle Koushinkyoku ("Muscle March") on nyt sitä kuuminta hottia! Pelikuvaa löytyy täältä ja täältä.

0 kommenttia: